Sunday, June 25, 2006

Långritt Vågnäs - Hedlunda


Klockan 08,30 startade vi från stallet mot Hedlunda. Vi tog vägen över Tannegård via Stall Lyckeld mot åselevägen. Strimma är lika ivrig som morgonen är vacker!

Längs Åselevägen mötte vi bara skidåkare (!) och damer på cykel. Eva fann gamla den rätta avfarten till stigen mot Tannbäcken på första försöket. Det är lite lurigt eftersom den nästan har vuxit igen.

Från Knaftenvägen red vi sedan vidare på gamla Hedlundavägen. Det kändes helt OK att rida förbi trafikskylten med häst och ryttare ;-) Anpassat för oss!! Elinn blev så ivrig att hon bara lyssnade på matte med ena örat!

Det var enkelt att hitta till Hedlunda. Och ren skicklighet att vi tog av precis vid den lilla skogsväg som ledde oss raka spåret till hagen!

Framme. Skönt att hagen redan var byggd. Nu ska vi bara invänta leverans av elaggregat så att vi kan slå på strömmen och släppa våra vänner ut i hagen.

"Och medan ni vilar kan ni bära sten" som gubben sa till sina söner när de höll på att dika ur myrarna förr i tiden... Istället för att stretcha våra muskler efter ridturen drog vi undan lite ris i hagen.

Strimma och Elinn utforskar nya betet. Kolla vilka prydliga rishögar!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home