Monday, June 25, 2007

Hundar

Bättre sent än aldrig... några av oss hästfanatiker kan inte nöja sig med enbart häst. Man behöver en fyrbent energigivare även i hemmet. Eftersom vi plötsligt var ganska många som hade valpar så startade vi en studiecirkel i grundlydnad för hundar. Vi höll till på Lingonbacken efter att Wilda gått i säng. En gång var Wilda 14 månader, med under träning, minns du Anna?! Wilda tog ALL uppmärksamhet och när den ivirga valpen skulle korrigeras föll Wilda ur vagnen och valpen sprang i väg, wilda skrek på mig och jag skrek åt valpen och .... - efter det frågade jag mej om jag var galen eller otroligt entusiastisk??

Tyvärr saknade vi papparazzi så dokumentationen blev lite si sådär... men vi har iaf ett kort på deltagande hundar när vi firade Athenas 1 års dag. Bild kommer inom kort.

Loka passar på att förvarna att hon snart bjuder in till 1 årskalas.. men hennes föräldrar har varit så "busy" de har inte hunnit....

Valpboomen har fortsatt och nu är vi ett gäng valpar igen så vi startar inom kort ny hundverksamhet, vi får se om vi klarar att driva det i Studiefrämjandets goda anda :)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home