Monday, October 08, 2007

2 dagar efter Hubertusjakten, tankar och reflektioner.

Bild kommer inom kort...

Så här två dagar efter Hubertusjakten med rejäl träningsvärk i den otränade kroppen och regnet hotande i luften vill jag börja med att tacka vädergudarna och sedan vill jag efterlysa alternativt avskeda min personliga tränare som verkligen inte har gjort ett ordentligt jobb med min fysik ;) :/

Jag och Marie började med att hälsa alla välkomna genom dimman och diset men lagom till att vi red i väg klarnade det upp. För mej som red sist var det endast imman från varma hästar som kunde dämpa höstsolen något. Vi slog deltagarekord till 25 hästar och av dessa var 3 ryttare killar!!!!

Med så många deltagare och så många önskemål om tempo har vi börjat fundera lite på andra lösningar runt ridturen. Vi har nu ett år på oss att "fiffalura" på nåt ännu bättre. För vi vill ju att det kommer ännu flera nästa år!!!! En annan sak som vi inte är vana vid är hungriga killar :) Nästa år får vi uppgradera mackorna till baugetter ;)

Killarna bidrog även till att tävlingsinstinkten vid upploppet stegrades rejält, tills nästa år ska vi ligga i hårdträning, då blir det rejäl fight om svansen. Stall Vågnäs har vunnit svansen 2 år i rad, (Heja Eva och Linda) och målen är väl att inte släppa äran till nån annan, någonsin. Be prepared!


På kvällen samlades vi ca 20 st (m familj) och åt pizza och umgicks på Tanne Gård, vi hade det himla trevligt, och eftersom träningsvärk och trötthet inte hunnit infinna sig så planerade vi en ridtur i Knaften, ev 20-21/10. Känner du dig sugen? Hör av dej.

Vi hoppas verkligen att alla blev nöjda och att ni återkommer nästa år igen. Då har vi nog förnyat ridsträckan och ändrat lite i upplägget.

På återseende /Carin och Marie

4 Comments:

Blogger Arctis said...

Verkligen en trevlig tillställning som ni ordnat. Hoppas att det kommr lite bilder också, för vi glömde kameran i bilen :/ Det var helt klart värt en färdväg på 12 mil/enkel väg =)

På återseende!!

De långväga gästerna från Storuman Lina och Åsa-Matilda

3:29 PM  
Blogger Paparazzi said...

Helt klart annorlunda att dokumentera och fotografera när det är så många deltagare! Jag snöade in helt på att fota bilder med "alla", tyvärr blev det inte så lyckat... man ser ju bara en "gröt"... och vem är vem??? hoppas att de flesta fastnade på åtminstonde någon bild :-) Hade också varit kul med bilder från målfighten Linda vs Arne men vi som såg glömmer aldrig!

Jättekul med ert besök från Storuman, håll gluggarna öppna för nya arrangemang. På återseende!

Paparazzi

10:01 PM  
Anonymous Anonymous said...

Jag har fått en skiva med bilder från Markus Papparazzi, ska försöka lägga in de som blev bra. Det var också ganska många bilder "på alla samtidigt". Kul att ni kom ända från storuman, hoppas att vi ses igen. Tack till Susanne som både rider och fotar :) Annars fanns inte mkt dokumenterat. Arne får väl en speciell inbjudan nästa år så att den kommande fighten blir lika intensiv och då får vi dokumentera odentligt, nu när vi vet hur det ska gå till. :) /Carin

7:34 AM  
Anonymous Anonymous said...

tjohej! oj vilken bra hubertus de blev i år också! :)hoppas höet inte landar på lörda så ni kan komma å rida! vi ses å hörs. här har susanne min email: idjanaste@spray.se mvh ///evelina i knaften!

2:42 PM  

Post a Comment

<< Home