Saturday, January 05, 2008

Till salu:

Till rätt hem är Isac till salu;

Tanken var att min dotter skulle få dela honom med mig, men han vill inte vill träna hopp och dressyr och det vill min dotter. På ridbanan har Isac ingen egen motor och då blir det inte roligt för någon av dem... Därför är Isac nu till salu om vi hittar rätt hem åt honom.

Isac är väldigt snäll. Han har en bra grundutbildning och gillar att bli riden ute i skog och mark. Han trivs bäst på lösdrift eller liknande med så mycket utevistelse som möjligt. Han är snäll att verka men vill inte bli skodd. Han går bra att lämna ensam i hagen men inte i stallet, men det går bra för Isac att gå in i stallet utan hästkompis tillsammans med den som ska sköta om honom. Han är snäll mot andra hästar.

Isac är en dansk import och registrerad som Svensk Ridponny. Han har tidigare gått som ridskoleponny i Västernorrland och som handikapphäst i Stockholm. Tll sina meriter kan han räkna en seger i hoppning LB (90 cm) på klubbnivå. Men nu är det historia :) De senaste åren har han varit familjeponny. Han har väldigt mjuka gångarter och är härlig att rida barbacka!

Isac är trippelvaccinerad (hästinfluensa, stelkramp och botulism) och avmaskad. Han är chippad och har pass. Försäkrad i Agria utan reservationer. Han har varit ovillig att gå på transporten tidigare men nu lastar jag honom och stänger rampen själv utan hjälp av någon annan. Han är inte bredåkare.

I rätt miljö och med rutinerad vuxen (som ryttare eller i närheten som stöd) är Isac en toppenponny!

Rätt hem = rätt pris!

Intresserade ringer mig: Susanne 070-651 02 90 eller mailar susgun@brinet.nu


Från sommarbetet -07

3 Comments:

Blogger Arctis said...

Hej,
satt just på blocket och kikade på hästar, såg en som var så lik din Isac, förstår nu att det är han. Hoppas att ni hittar ett bra hem åt honom, och att ni hittar en ny ponny åt Linnéa.

3:25 PM  
Anonymous Anonymous said...

Ja, visst är det Isac! Du som har sett honom "live" på Hubertusjakten får gärna rekommendera honom om du känner någon i dina trakter som vill ha en "mulle" att glida runt på i skogarna :)

Susanne

7:56 PM  
Anonymous Anonymous said...

Det ska jag absolut göra :O)

6:01 PM  

Post a Comment

<< Home