Tuesday, March 18, 2008

Stor cirkel om foder och div utmaningar.

Stor cirkel på stallet med go´fika och stallmys :9 Orutinerade som vi fortfarande är vid dokumentation så var den enda kamera vi hade Anna-Lisas mobiltfn, vi får hoppas att det kommer in någon bild.

Eva föreslog en stor utmaning för stallet, - vårruset, gå eller spring 5 km... det kan väl kännas som en utmaningen säger jag som ska springa ett maraton som de säger... ;) Men kom an, medan jag föder barn så går/springer de i sitt anletes svett, typ i 5 km... ;) .. det låter jobbigt.. fniss fniss

Kvällens tyngdpunkt låg på foder, och vi luktade och kände och resonerade och enades om lämpligt foder och fodergivor. Sen att planeraren av studiecirklarna är en evig tidsoptimist är ju ingen nyhet, trots att timmen blev sen hann vi inte med allt som vi önskat, men vi tar nya tag till veckan. Men det är ju speciellt kul när vi är så många som kan träffas samtidigt ibland.

Nu stundar påsk med godis och mat och lugn och ro och för endel; - underbara stalldagar. Hälften av oss åker iväg eller har lite mindre tid över, men vi avundas er som är kvar i stan. Njjuuuuut!!

Puss på mulen till hästar och kram till tvåbentingar.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home