Sunday, April 13, 2008

Lördagens TREKK-tävling

Här kommer Paparazzis bidrag till Vågnäs TREKK-tävling i form av bilder :-) Mer om själva tävlingen, träningstips och resultat kan du läsa i Carins inlägg efter "bildbomben". Om ni frågar mig är lördagens stora vinnare lilla Wilda! /Susanne

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Åh vad ni ser ut att hitta på mkt kul ihop på Vågnäs. Jag längtar så till hösten, då jag kan börja rida igen. Det skriker i mitt hjärta efter en riktig långtur i skogen med pållen. Tröstar mig med pyssel i stallet under tiden ;O) just nu så är det ju en hel del vinterpäls som ska fällas...

ha det gott!
//ÅM i Storuman

12:54 PM  
Anonymous Anonymous said...

Jag kan inte heller rida pga att jag har 6 v kvar til förlossning och jag kan faktiskt känna mej stött när jag inte blir tillfrågad att följa med ut och rida... tills magen stöter i nåt och jag påminns om mitt välsignade tillstånd. ;) Men hästlivet är ju så mkt mer, även om ridningen i skogen är toppen. Tröstar mej med att morgonjoura och pussa på mulen och markarbeta lite. Framför ögonen hägrar den långa skogsridturen framåt hösten.

/Carin

4:23 PM  
Anonymous Anonymous said...

Samma för mig, men jag har några fler veckor kvar tills min bebis får komma ut :o) Idag har jag dock bestämt mig för att ta en lugn skrittur! Hoppas bara att jag tar mig upp på hästen, magen är ju ivägen... Lycka till med bebisen i magen.

//ÅM

9:50 AM  
Anonymous Anonymous said...

Hej hoppas ridturen var underbar!! I dag när solen skiner så känns min kropp som en balettsansös´.. och en ridtur fullt möjlig. Det är nog inga problem under själva ridturen men efter... hmmmm Men de luktar så gott, man kan stå väldigt länge med näsan inborrad i pälsen och bara andas in... tala om energigivare :)

Lycka till själv med bebben, de luktar också massa gott :)

/Carin

/Carin

7:07 AM  
Anonymous Anonymous said...

Encounter Bulgaria's unspoilt natural beauty with our trekking walksand guided car trips in the Mountains of Bulgaria.
Operating from the historic and tourism town of Veliko Turnovo, our experienced and licensed guides will lead you through breathtaking mountains, charmingly historic villages practically untouched for centuries and every point of interest along the way. Bulgaria’s heritage is a rich tapestry of historical interest from the different epochs of her development. We will show you fascinating ancient monasteries and churches, isolated communities still living a traditional peasant lifestyle and even the monolithic monuments of the communist period.

5:23 PM  

Post a Comment

<< Home