Tuesday, February 19, 2008

Klubbmästerskap

Eftersom Isac inte visat den rätta viljan att jobba på ridbanan deltog Linnea på Lappmarksryttarnas Klubbmästerskap på lånad ridskolehäst. Linnea var lycklig ändå eftersom hon fick rida sin favoritponny Draken :)

2008-02-08: Linnea och Draken väntar ute på sin tur i dressyren:



Linnea koncentrerad inför domarens "Varsågodochrid!"


En lycklig Linnea vann miniorernas KM i dressyr Lätt Q avdelning B och kom på delad förstaplats i avdelning A Individuell bedömning (minorer och juniorer, 12 ekipage)
I Lätt Q bedömer domaren "Ridvägarnas rätt ridande, Lydnad och ryttarens sits och hållning". Grattis till en prydlig uppvisning!

Minorerna: Linnea från vänster, bästisen Rebecca på Gulli kom på andra plats och Elvira på Miracos Little Star kom på tredje plats.(Foto Lappmarksryttarna)


2008-02-15 Linnea och Draken utanför ridhuset inför KM i hoppning.

I hoppning startade Linnea på Draken (40 cm) och Gulli (60 cm) men här gick det inte att hävda sig med ridskolenponny ;) Grattis Elvira som tog hem både första och andra plats i miniorernas KM i hoppning på Ollies Fortune och Miracos Little Star!

2 Comments:

Blogger Carin said...

Grattis Linnea till ridframgångarna!!!! Hoppas att Wilda blir lika hästintressrad som vad du är, och duktig!!!

Vi håller på att bearbeta Anna för att låna Filidutten, 80 cm nån vecka i sommar... det som ska böjas ska böjas i tid eller vad det heter :)

Carin

8:48 AM  
Blogger Paparazzi said...

This comment has been removed by the author.

10:37 AM  

Post a Comment

<< Home