Thursday, May 22, 2008

Virusvarning!

Virusvarning!

Carin har som bekant lidit av en märklig åkomma hela våren. Det som började med trötthet fortsatte med en svullen buk som blev allt större. Carin har ju fortsatt att försöka leva som vanligt men virus är inget att leka med! Till slut hände i måndags den 19:e det som vi alla fruktat - att Carin skulle bli så stor att hon sprack... Men säg den olycka som inte för lycka med sig; av Carin blev det två!!!
Är det så virus sprids??

Alltså; Grattis till Wilda som blivit storasyster, och grattis till Carin och Rickard som fått sig en blivande stalltjej :-) Och Carin som tidigare hållit sig till rödhåriga (hund, häst, sambo och dotter i nämnd ordning) har nu utökat familjens färgskala till "latte" (vovve) och svart (liten dotter med Backlundska drag :-)

/Sus

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Grattis till tillökningen =)

9:01 PM  
Anonymous Anonymous said...

Tack så mycket!!! Hon är bedårande söt tycker den stolta mamman! Funderade ett tag på att rymma från man och barn och hus och allt och bara vara med lilla Mira, men efter en stunds logiskt resonemang insåg jag att det fanns endel fördelar med att stanna.. men de luktar ju så gott.... i kväll var vi på hundträning, jag, Wilda och Mira, men det tyckte hon inte var kul, Usch!!! Sen insåg vi att vi försökt att stoppa in stora syster tutte, inte undra på att hon misstyckte. Det var kul att komma ut lite, Anna F och Raggan servade mej som värsta prinsessan, bar barn och styrde barnvagn medan hundarna busade :)
Nu ska jag lägga mej och lukta på henne lite mer :)

Har tappat stinget gällande färgerna, rött var ju min passion. Men man kan ju ha flera favoritfärger;)

/Mamma Carin

9:31 PM  

Post a Comment

<< Home