Tuesday, February 19, 2008

Nya tider...

Det är kul att fota och blogga, och ännu roligare är de så klart med uppmuntrande hejarop från läsarskaran!

Tittar man på vår blogg så kan man tro att det inte händer så mycket just nu, men som man säger, de stora fiskarna simmar i de djupa vattnen (och syns inte alltid).

Med ett nytt år kommer nya tider och saker kan förändras, på gott och på ont. Här på Vågnäs hoppas vi och tror på det goda :D

Till det goda hör att Silver nu har fått en heltidsfodervärd, och Carin kan låta sin babymage växa i lugn och ro! Det är skönt att vi redan känner Anna-Lisa och bäst av allt, hon behåller Silver kvar på Vågnäs! I går kväll ordnade vi hjälmkrok och låda för vantar åt henne så vi hoppas att hon känner sig extra välkommen!
Imorgon kväll har A-L inbjudit oss alla på "gofika" hemma hos, och det ser vi fram emot!

Isac har en köpare som bara väntar på att veterinären ska hinna komma ut och besiktiga honom. Därefter är det tänkt att han åker till sin nya familj, för övrigt de enda av alla intresserade som fått komma och titta och provrida. De är noga utvalda för att passa Isac, men än har han inte åkt... Den som väntar på nåt gott :)

Uppmärksamma läsare har noterat att Paparazzi har alltmer focus på den yngre generationen. Men ikväll blir det besök hos Elinn och Katrin Wallberg. Det ska bli så mysigt att få hälsa på henne och spännande att se vilka framsteg hon har gjort inom Akademisk Ridkonst tillsammans med Katrin och hennes elev!


Nu sitter kameran på laddning, återkommer med bilder såklart!
Ha de gott/
Sus

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Vad roligt att läsa om vad ni har haft för er :O) hoppas att Isac går igenom besiktningen och att han kommer till ett bra ställe. Hur går jakten på ny ponny då? Här hos oss är det fullt ös, som vanligt. Tävlingar att planera, lektioner att hålla, ja det lunkar på. Ha det gott!

7:47 AM  
Blogger Paparazzi said...

Hej Åsa-Matilda!

Kul att höra från dig! Läser din blogg oxå :)

Ja du, jag försöker ta det lugnt på ponnyfronten och inte hasta iväg... men det är lätt att bli ivrig! Nu är det en sak i sänder som gäller; och ännu är Isac kvar i stallet och han förtjänar all kärlek och omtanke; sen får vi se...

...men alla tips på trevliga och inte alltför gamla c-ponnys mottages med tacksamhet!
Sus

10:27 AM  

Post a Comment

<< Home