Monday, March 03, 2008

Studiecirkel m tårta

Eftersom vi andra inte är så vana papparazi/bloggare saknades både kamera och tid att skriva på bloggen efter våran träff i söndags. :) Men vi ska väl bli bättre på det.
Harmoni var ordet för dagen och både hästar och männniskor njöt av lugnet i stallet, t.o.m m Rickard och Wilda var med oss ett bra tag och tittade på hovar och hästhåret som rök. För dagen var Wilda mer intresserad av att åka skoter????????? :/ än att rida på Silver.

Linda fyllde år GRATTIS!!!!! och Anna-Lisa fyller år den 6/3 så det fanns jordgubbstårta att avsmaka, mums! (och Eva den 8/3.... Grattis i förskott!)

Hästarna fick sin beskärda del av motion, hovvård och kärlek och vi människor fick en god start på dagen.

Tidigare i veckan hade vi besök av Marie som hade tid att stanna en god stund och prata häst och flytta ensilage. Vi håller nog på att tina fram mer och mer så här på vårkanten.

Jag ska försöka att bli kamera bärare så att vi kan dokumentar mera.

I morse mådde hästarna så bra, Silver och Tia som ätit ca 35-40 kg ensilage/dygn och följdaktigen ser ut som knöliga tunnor har börjat få matranson och verkar trivas med det. Jag var väntad i morse, de stod och väntade vid grinden dock tålmodigt och utan bråk intog de sina matplatser. Vi ser framemot en slank vår (inte mej inräknat då.... )

/Carin

0 Comments:

Post a Comment

<< Home